Ledig dag

Jag skrev en lista igår på saker jag skulle göra idag, och jag lyckades faktiskt göra alla! Det var bara typ tre saker men grejen är att jag brukar bara komma för mig att göra nån enstaka grej. Imorgon jobbar jag heldag, jag älskar mitt jobb (särskilt nu när jag faktiskt har lärt mig alla stationer vi har så att mitt arbete är mer och mer varierat!) men jag känner mig också lite trött och sliten efter allt arbete den senaste tiden speciellt då jag jobbar mycket middags/kvällspass (monsterpass som någon kallade det) senaste veckan.
 
Igår insåg jag att jag hade exakt en månad kvar i Sverige. Nu börjar alltså nedräkningen för mindre än en månad :)
Allt känns bättre nu. Tanken på att lämna sin familj, sitt jobb, sina vänner och sitt hemland ensam i ett och ett halvt år är inte helt lätt. När jag kom på idén kändes det ganska enkelt och självklart, men efter några veckor blev jag påmind om att jag inte är fri från mina ångestsyndrom som jag ofta efter en bra period inbillar mig att jag är. Jag föll lite, sen kändes det bättre igen men sen sjönk jag ner i mörkret totalt och jag är fortfarande lite traumatiserad men jag vet att jag kan härda för det är det enda jag har gjort sen jag föddes. Jag blir ibland rädd att det ska förstöra för mig när jag är där, men jag ska försöka tänka positivt hela tiden och fortsätta arbeta med mig själv.
 
Positivt: idag såg jag och mamma en svinbra norsk nazifilm, Max Manus heter den. Baserad på en sann historia, alltså filmer blir så sjukt mycket bättre då. Jag älskar typ nazifilmer..
Ååå också är jag glad för att jag har köpt saker, jag äääälskar att ha nya saker, får nästan samma lycka som när man är hungrig och vet att man ska äta något riktigt gott till middag och/eller efterrätt. Woho! Små vackra saker som lyser upp livet. Jag har också laddat ner videos med olika workouts som man gör med sin egen kroppsvikt, så att när jag är i Skottland och Irland ska jag bli biff igen!!! ;) Ska kanske försöka springa också! Jag har saknat att träna <3 Men är alldeles för lat och tidspressad för att hålla på och träna nu.
 
 
Jag kommer att komma hem med muskler vänta bara

Ett steg närmare

Vet ni hur rädd jag har varit för att inte klara halkbanan? Haha, när jag satte mig i min bil och skulle köra iväg var jag så nervös så jag skakade och glömde att he loss handbromsen innan jag startade iväg osv, men det lättade snart och jag hade riktigt kul :D Kändes också så sjukt bra när de sa att alla hade klarat sig och redan var rapporterade till trafikverket. Om dryga två veckor blir det riskettan och sedan själva körprovet! Jag vill så gärna kunna köra bil på missionen! Ta körkort och sen köra på vänster sida det första man gör, yolo så att säga..
 
Nu har jag precis fem veckor kvar i Sverige! Känns galet. Sen är jag "sister Norin" i ett och ett halvt år. Låter som en nunna, som Minna brukar säga haha. Wow.
Frågan är bara vad jag ska göra när jag kommit hem i april 2016? Känner att jag vill plugga utomlands. Frågan är bara: England, Norge, Italien eller Hawaii? ;) Får väl se vart livet tar mig.
 
 
 

Comeback

Idag hade jag inget jobb så jag drog till Minerva, skolan där jag har tillbringat mina senaste tre år! Och jag äälskade de åren (bara 110:e gången jag säger det kanske?). Jag träffade Rebbe i lunchen och åt med henne och Walter, som också var utbytesstudent förra året. Sen var jag med på hennes svenskalektion, och efter det träffade vi Farah och tog en fika på Universum och snackade ett tag. Det var sjukt kul att vara tillbaka på skolan och träffa lite lärare och så, och att hänga med Farah och Rebbe (senast vi tre hängde tillsammans måste ha varit över ett år sedan).
Idag har jag precis en månad kvar på jobbet, på McDonald's Ersboda, jag har äälskat de senaste 3 månaderna där, det har varit bäst och det gör lite ont i mig att sluta igen men samtidigt kallar Skottland och Irland på mig. Jag är bara hyfsat rädd inför att åka dit just nu men jag har många fina vänner som uppmuntrar och inspirerar mig :)
 
Walters konstant, den enda formeln man egentligen behöver inom fysik! Gosh, jag har saknat alla våra galenskaper...
Dat look <3

Good Life

Jag ska lägga upp fler bilder från England snart. Jag kände mig så hemma där, kanske blir mitt hem i framtiden? Jag älskar det så mycket, mitt lilla fantastiska drömland.
 
Idag jobbade jag ett kort pass. Jag älskar mitt jobb. Haha, i helgen jobbade jag natt så mitt dygn blev typ felvänt och sen sov jag 12 timmar i sträck. Men det är ganska chill att jobba natt, McDonald's gäster är av "någon anledning" väldigt glada och trevliga på helgnätterna. Haha, jag tycker att fulla människor är så fascinerande. Och när jag och en arbetskamrat stod i kassan med några p12:or som snackade med oss om musik och tyckte det var hur coolt som helst att vi säljer lättöl så slog det mig bara: det är säkert såhär det kommer att vara i himlen, alla är glada och trevliga utan anledning och har inga sociala hämningar. Eller nåt. Fast utan alkohol, den behövs inte.
 
Jag tänkte bara skriva nåt för jag har inte gjort det på länge. Och lägga ut en låt. Vad ska jag säga.. Jag har insett att det börjar bli höst, och jag är supertaggad för hösten är min favoritårstid. Mörker, mys, rutiner och alltid en känsla av nystart (trots att det är den första hösten på 12 år som jag inte börjar skolan). Det är alltid på hösten det händer saker people!!