Nu är jag en riktig man!

Känner att jag blir mer och mer självständig, lampan i mitt rum hade gått sönder och jag har väntat typ en vecka på att pappa ska byta glödlampa, men kom på idag att man kanske kan byta den själv ;p
Slutade sent idag, men tog en snabb sväng förbi stan och köpte till mig några saker, sen när jag kom hem så fick jag choklad av mamma, gött :)
Den smakar kinderägg <3


Froststjärnor

Så här såg mitt sovrumsfönster ut förförra vintern :)

Slutade tidigt idag men duktiga som vi är sitter vi kvar och pluggar lite, ska snart dra till gymmet som ligger precis bredvid skolan, soft!

Grillfest på skolan ;)

Efter en ledig dag igår med sovmorgon, träning och bad på iksu kändes det som om det skulle vara måndag igen idag men nu kommer alltså helg#2 för oss ;) Det är någon matematik konferens på universitetet, och hela Sveriges no-lifers är där så våra restauranger är fulla, därför blev det hamburgare i själva skolbyggnaden idag.
Synen när vi gick ner för den smala trånga spiraltrappan som är minervabyggnadens svarta får.. Längst ner började kön, och allteftersom mer folk kom uppifrån så gick kön längre upp för trappan. Efter att ha köat ut ur trapphuset ner i hallen, runt en pelare, ut ur byggnaden, in genom dörren bredvid, och en liten bit till så hade vi våra hamburgare :)
Efter skolan följde jag spontant med Rebbe till församlingsgården på gofika, känns bra i magen nu efter asmånga bullar och muffins :)

Taggar.


Nöff!

Har pluggat väldigt mycket under den här helgen, men jag ligger fortfarande efter, man kan inte ha tid med allt på en gång och jag får vara nöjd med att vara ikapp i alla fall i biologi, engelska och svenska igen!
Idag har jag ätit x antal bullar och root beer float, sett en film med familjen, ändrat lite på bloggen.. Bara chillat. Fick vid ett tillfälle extra tråkigt så jag tejpade lite på Adam :)
.

Rom

 
 
 
 
 
 
Helt fantastisk stad, och två dagar i den är alldeles för lite. Så många intryck att insupa, så många ögonblick överallt som man bara måste ha på bild.
 
Foto och redigering: jag, med Canon EOS 450D och Photoshop CS5. Bilderna är tagna i somras

Entligen :)

Då har jag gjort en egen bakgrund för första gången, har bara tagit skräpbilder förut men nu är jag riktigt stolt ;D

Före
Efter

photo booth

Fick ett helt oväntat C matte nationella, blev glad eftersom jag bara precis lyckats få E förut.
Tog bussen hem med Adrian och Andreas, och träffade på Lovisa som övertalade mig att åka hem till Minna istället för att gå av på min hållplats, så vi drog dit och fick kladdkaka, inte dåligt.
så mycket kul man kan ha

Die fysik

Tja. Har haft en tråkig lördag och inte gjort nåt, städat mitt rum faktiskt och försöker ladda ner Scrubs, bara 2 veckor och 1 dag kvar nu lol..
Såhär såg mitt senaste prov i fysik ut:
Det som står i rött till höger är poängen. Jag fick alltså inte ens nästan godkänt, och jag funderar på hur jag ska kunna få det på omprovet?.. (HAHA kolla vad jag har skrivit, 250 000/1=250 000 :o Det borde jag ha fått ett A på ju xD)
Har legat sömnlös på nätterna under hela jullovet och stressat mig över att om jag skulle byta till sam så skulle det här verkligen vara sista chansen nu.. Men jag vet inte vad jag vill :/

Sushikväll

Igår kväll gjorde vi sushi :D Det är svårt att säga vilket som är det bästa med sushi, att äta den eller att göra den?:) Vi hade kallrökt lax istället för rå, det funkade riktigt bra.

Jag hade i mina rullar lax, räkor, gurka, avocado och philadelphiaost, plus kaviar utanpå
 
Helena gjorde jättefina risbollar istället, rosen är en laxstrimma och bladet en avocadoskiva :D
 

Lunch? Biologilektion?

Dagens biologilektion var att dissekera kräftor. Kokta till och med, så att det luktade gott i klassrummet, bättre än musslorna i alla fall :p
Måste erkänna att vi kände oss sjukt proffsiga i plasthandskarna :D

Snart slut

Näst näst sista dagen innan skolan börjar igen.. Har idag gått omkring i ett iskallt Umeå centrum med Minna, varit inne på varenda affär känns det som, ätit varmkorv och blivit joinade av Lovisa, var fett nice. Det är så fint med julbelysningar överallt, kommer sakna det!


Bräntberget

Tjeena, är sjukt trött efter en lång dag med först tandläkartid tiidigt på morgonen, skranåkning i Bräntis med Rebbe, Adrian och Emil och sen lite chill hos Rebbe med lussebullar, varm choklad och Photobooth = en massa skratt, sen filmkväll hos Minna (då jag faktiskt råkade somna fast vi såg skräckfilm haha) och nu lite How I Met Your Mother för mig själv och även Zeunerts julmust och kexchoklad :)
Det här har varit de två längsta veckorna i mitt liv tror jag :p Känns som att det var nyår för flera veckor sen fast det bara har gått tre dagar! Var på stan med Lovisa igår, det var sköj, och mer stan ska det bli! :) Rea<3
Åh flashback från Waldorfs friluftsdag här förrförra vintern.. <3 Typ total kaos, folk ligger ivägen i backen bara för att dryga, tjej åker in i soptunna och bryter armen, ambulans kommer, en grupp skrikande skranåkare kommer flygande och dunkar in i ambulansen, pistvakten flippar ur, jag och mina kompisar råkar åka in i honom, lärare annonserar att Waldorf blivit bannat från Bräntis och att vi får sitta och dricka varm choklad istället resten av dagen, alla fortsätter ändå, pistvakten får freakout, folk blir sur och åker hem.. Saknar Waldorf..

Gott nytt år

Sen jag vet men jag var alldeles för trött igår, kom hem kl 2 efter en awesome kväll med chips, chokladtårta, skräckfilm mm hos Helena :)

tomtebloss ftw
hahaha harry potter..
några fyrverkerier kom det..
'
jag o helena :)