England

Vädret i England är precis som jag! Det är soligt och trevligt och sen kan det på några sekunder slå om till världens regn och kyla, sen tillbaka igen. Det blev ett litet oväder idag när vi stod i en kö på nöjespark i Chessington, det blev hur kallt som helst och regnade på oss och det var jättehemskt! Men det blev varmt och soligt igen så att vi fick torka.
 
Det är så mycket olika sorts människor här! Idag har jag sett bland annat en ortodox judefamilj (lillkillen hade hela paketet med judelockar och hatt, och alla var svartklädda, så himla fränt), en partypakistanier med glittrande hår och Nina Wadia, en brittisk/indisk skådespelerska från bla "Goodness Gracious me" (haha den tv-serien alltså...) Slå det minsann! För övrigt har jag sett fler 40-åriga "emos" (läs medelålderskris som innefattar hårfärg och udda kläder) här under en vecka än jag har under hela mitt liv i Sverige.. Mångfald - don't we just love it!
 
Vi har alltså lämnat norra England bakom oss och jag saknar det redan lite grann, men alltså jag hade glömt bort hur snyggt det är med London-dialekt! Jag kan bara stå och lyssna på alla människor här, det är som musik. I övermorgon åker vi hem och jag börjar jobba direkt, jag önskar faktiskt att jag hade tagit mer semester haha.. Men men, det är nice med pengar i alla fall haha! ;)
 
Gogubbarna
Vi sov på Travelodge i High Wycombe direkt när vi kom till England, och det är inget att se enligt mamma men jag tyckte det var fint så vi gick runt lite!
Att randa omkring i okända städer och in i kyrkor och affärer är det bästa jag vet.
Sen åkte vi till Stratford-upon-Avon, Shakespeares hemstad
Vi tog en tur till Peak District
Mamma och hennes vänner Maurice och Margaret, skönaste människorna på jorden (synd att jag inte fattar Yorkshire-dialekt)
 
EEEENGLAAAAND fortsättning följer, har många bilder. Det är såå fint här!

I England

Okej så jag använder Travelodge's 30 minuter gratis wifi, woho! Vi har alltså varit i England i nästan en vecka nu och det har varit awesome! Om det är möjligt så älskar jag England ännu mer nu än jag gjorde innan. Vi har hängt med några vänner till min mamma som är hur gulliga som helst, vi har sett nationalparker och gått vilse i städer som ser ut att vara plockade ur en saga. Det enda negativa är att vädret suger och allt vatten smakar jätteäckligt. Men mjölken är jättegod, så jag dricker typ det istället! Jag ska lägga ut bilder, min kamera pajade men jag fick tag på en annan tillfälligt så jag har såklart fotat ändå :D Än så länge, här är en bild från flighten hit. Jag älskar den <3
 
 

Update

Hela förra veckan var jag i Finland!! Jag inser att jag inte har varit så bra på internet men de som följer min instagram har i alla fall kunnat se det ;D Min kyrka i Norden har varje år ett evenemang för alla mellan 18 och 30 som turas om att hållas i olika nordiska länder men där alla från hela världen är välkomna. Så det var 600 pers från 14 länder där, och det ägde!! Vi var omkring 10 pers från Umeå som reste tillsammans, och vi tog vasafärjan och sov en natt på en evangelisk högskola på vägen både dit och tillbaka. Det ææææææægde!!
Basically är det en massa awesoma människor där, och alltid ett antal creepy människor också, och den enda riktiga anledningen att man kommer är att det finns brittiska pojkar (jk)
 
Jag, Louise och Rose
 
Jag åt också på Hesburger, det är typ finska McDonald's fast mycket långsammare och sämre haha! Fast lite godare tyckte jag. Det är restaurangen som jag och Rebecka blev introducerade till av Kim i Tyskland. Å, det ägde <3 Resa med kompisar äger.
På färjan hem blev någon sjuk och en helikopter fick komma och hämta honom. Thomas tog foton som hamnade i tidningen. Not bad.
När jag kom hem hade jag en dag på mig att tvätta och packa, sen åkte vi till England, mitt favoritland! :D Jag skriver mer om det i nästa inlägg!!