Måndag

Kaoz!! Imorse när jag gick till bussen missade jag den precis, och upptäckte snart att tidtabellen har ändrats och att bussen går mer sällan nu. Så jag blev en kvart sen till skolan! Jag är i slutskedet på förkylningen, som alla vet är det väldigt drygt men samtidigt skönt! Och jag är jätteglad över att vi har fler lediga dagar än skoldagar denna vecka :D 
 
Slutade ovanligt tidigt pga tillfällig schemaändring, så jag drog lite spontant till HM för att kolla på en väska, slutade med att jag provade en massa kläder, och ska troligen köpa några av dem i veckan, idag kom jag nämligen på att jag inte hade så mycket pengar kvar på kortet efter att jag gjort lite beställningar från Kina (ehehehe :D), men nu är det laddat. Och om typ ett par dagar får vi studiebidrag så då kommer det inte märkas lika mycket att jag har handlat en massa! ;D
 
Lockigt idag

Sommarplaner

Då var det ju typ sommar! :D Jag saknar vintern på något sätt, alltså det är typ den mysigaste årstiden ever och det här har varit en av de bästa vintrarna i mitt liv. Det är helt galet att det bara är någon månad kvar i skolan, jag försöker liksom förneka det så att jag inte behöver få panik.
Men sommarplanerna har redan börjat formas! I slutet av juli ska jag till Finland med mina vänner och direkt därefter ska min familj åka till ett av mina favoritländer bestämdes det idag tydligen!!!! Blir såååå nice, jag dör redan av taggning hahahaha! Åh <3
 
Mammas instabilder från förra sommaren, första midsommarfirandet på flera år för oss. I år kommer vi också att vara hemma i Sverige på midsommar, jag ska lätt övertala mina föräldrar att ta en tur till Dalarna igen :D
 
 

Blogbag

Jag är riktigt förkyld nu, mums vad trevligt men fördelen är att man får vila ännu mer från skolan! Något annat positivt: jag fick hem loppi blogbag vårpepp, så jag ska skriva om sakerna man fick! :)
 
 
1. Supernature Purely Greens Max - ett lysande grönt pulver som är en blandning av allt möjligt: olika grässorter, alger, grönsaker, frukter och örter. Man tar ett par teskedar i en shake eller ett glas vatten eller liknande, och det ska vara supernyttigt med en massa vitaminer och mineraler plus att det är rikt på proteiner. Mamma har mycket såna pulver och jag brukade sno lite av henne ibland men nu har jag min egen burk ;D Började med att ha en tesked i morgonshaken men då jag skulle öka dosen som man ska efter ett tag så var det inte lika lyckat längre eftersom att hela shaken började smaka sushi hahaha (det är algsmaken som kommer fram), så jag blandar hellre ner det i en liten portion vid sidan om som jag halsar ;)
 
2. Step by step från Ekorrens Ekologiska Godis - ekologiskt godis med naturliga smakämnen, det smakar mycket fruktigare än vanligt godis, och dessutom lite syrligt så att man får mer naturlig känsla och inte bara drunknar i socker. Jag tycker de var riktigt goda!
 
3. Naturdiet blackberries mealbar - en bar med smak av svartvinbär och ett överdrag av vit choklad för de som vill ha ett mellanmål med mycket protein och lite socker. Proteinet är från mjölk. Personligen skulle jag dock hellre ta typ en macka till mellanmål ;)
 
4. Friggs te sockerbalans - ett rött te med krom som hjälper till att hålla blodsockret stabilt, för att inte tala om hur sjukt gott det är!! Det smakar kakao och masala chai, och med lite honung och grädde i är det underbart. Nya favoritteet!

Sen var det även mineralbronzer från Sheer Cover i paketet och den var jag mest taggad på, men jag har fortfarande inte lyckats öppna locket på den (tips??), typ halva familjen har försökt få upp det men det sitter verkligen som berget! Såhär ser den ut annars:
https://www.sheercover.co.uk/media/catalog/product/cache/4/small_image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/r/bronzing-minerals2.jpg
 
Det var kul att testa grejerna och jag återkommer när jag lyckats testa bronzern också ;)
 

Don't You Worry

Fett udda påsklov, jag är van vid att vi alltid rör på oss liksom. Förra året var vi i Ungern på sportklovet och Norge på påsklovet, i år blev det bara Stockholm på sportlovet och hemma hela påsken. När var jag ens utomlands sist? Typ i somras, och det var också Norge.. Alltså det var så nära att vi skulle få åka på en till språkresa till Tyskland, rektorn hade godkänt och allt, men sen började några tvåor klaga på att det skulle bli orättvist. Alltså min skola betalar för att franska steg 5 ska få åka till Frankrike igen (de gjorde också en resa i tvåan) istället för att tvåorna ska få åka dit för de måste vänta till trean nu istället. Och det gick bra, men när vi som går tyska skulle få göra det så blev det för orättvist eftersom de som läser tyska i tvåan också ska åka/har åkt till Tyskland i år. Förstår ni logiken? Nope, inte jag heller.. Men det var fett synd.
Fyra lediga dagar kvar, dags att ta vara på dem! :)
 
 
 

Yo

 
 
 
Drömjobbet! #arbetsförmedlingen #minfritid
 
Glömde mitt kaos för några timmar idag och hängde på stan med Louise och Moa. Sen gick jag faktiskt hela vägen hem, eller ja det känns som att jag bara bor närmare stan varje gång jag går den sträckan men.. Satte mig vid älven och ringde ett telefonsamtal som jag har gruvat mig för länge, alltså jag och telefonsamtal är inte bästa vänner.. Älven är typ min räddning i dessa dagar, det är något avslappnande och hoppfullt med den och så fort jag får panik eller det blir krig här hemma drar jag bara ner dit och sätter mig på en bänk eller sten och lämnar världen bakom mig, också känns det lugnare.
 

12 april

 
Regnbågen igår
Har haft så många ångestattacker den senaste månaden så jag vet inte vad. Tur att det är påsklov nu, för jag har stressat så mycket så min kropp är redan söndersliten, hade inte pallat den här veckan annars. Bara en religionsuppgift kvar sen är man i alla fall fri från skolan ett tag.
 

En dag kvar innan lovet

Ehm I'm back. Förlåt för att ni har gått in på min blogg och bara sett en hårboll varje gång, men nu kommer ett nytt inlägg :) Jag har klarat av ännu ett nationellt prov, den här gången i svenska. Efter det gick jag och åt lunch med Farah och Gulle, sen var det bara att åka hem för det var inte några andra lektioner idag!
Jag tror jag är slutkörd av stress, jag har ont i hela kroppen, är helt darrig och svag och börjar få en riktigt elak förkylning. Har försökt glömma det genom att träna, det har sina för- och nackdelar. Körde hårt på total training igår och jag kände mig fett taggad och fylld med energi efteråt men kände mig samtidigt utmattad och förkyld, jag vet inte hur jag ska förklara.. Imorgon blir det bodypump (får se hur det går), sen lovar jag att jag ska viiiila, så underbart skönt det ska bli!
 

Godaste chokladen ever!
Pastagratäng, seriöst en av de godaste rätterna vi får i skolan!

En hamster

Ett 4 timmars engelskaprov avklarat, tre prov kvar denna vecka. Det känns riktigt drygt, typ allt. Fast ganska kul också. Jag måste plugga men det är så tråkigt så jag gör typ andra saker istället :( Igår såg jag på världens strängaste föräldrar, haha, det är i princip spoilade, barnsliga brittiska ungdomar som får åka till en strikt, oftast kristen familj någonstans. Bäst är det när de hamnar i Afrika för de är typ hur diciplinerade som helst där! Jag såg ett avsnitt en gång när de hamnade i Ghana, och det är helt sjukt hur mycket jag kände igen mig, alltså i den afrikanska familjen, de var typ som vi och sa samma saker som mina föräldrar och sånt. Mina föräldrar var asstränga när jag och mina äldsta syskon var små, nu är de typ slappa... Fast inte mot oss, bara mot de två yngsta ungarna, de som faktiskt behöver uppfostran och regler.
Nu ska jag plugga världens dryyyygaste, har prov imorgon D:
 
Här kommer en hamster som heter Anna: