Två otroliga talanger

Seriöst, kan man lyssna/se på detta utan att få gåshud? 
Den här tjejen har spelat fiol sedan hon var 5 år och kombinerar fiolen med musik som dubstep och hiphop, och dansar dessutom samtidigt. Hon heter Lindsey Stirling och kommer från Utah. Hon har även ashärlig personlighet!
Ni måste kolla på den:
 
 
 
 
Och kolla sedan på den här videon och lyssna vilken låt han spelar. När jag såg den så kände jag igen musiken, sedan när jag kom på varifrån den kom blev jag typ mindblown.. Jag minns inte ens hur/var jag såg Crystallize för första gången, visste inte vem Lindsey var då heller..
 
 
Jag kan inte ens förstå hur man kan vara såhär duktig!
 

Schlabang

Hade middagsgäster idag så mamma bad mig göra efterrätt som vanligt, och föreslog spontant att jag skulle göra schlabang. Vilket jag aldrig hört talas om förut.. Men när jag googlade så visade det sig att det finns på riktigt även fast det verkligen låter som något min mamma skulle ha hittat på, det är helt enkelt en chokladrulltårta med marsipan, grädde/vaniljkräm och en banan inuti. Skippade marsipanen för den här gången dock. De blev inte så jättebra, men de kommer bli bättre nästa gång jag gör det :) Såhär såg de ut:
 

Curry chicken

Jag och mamma gjorde godaste maten idag! Blandade turkisk yoghurt, majonnäs, kyckling, lök, ost, curry och några fler kryddor till en kall fyllning som vi hade i baguetter tillsammans med sallad, körsbärstomater och gurka. Mackor är väldigt underskattade!
 
Satt och åt när jag kastade ett öga mot Adam och såg hans macka haha!! Det är kaviar, riven ost och ett kokt ägg på toppen. Typ världens fulaste (och äckligaste) macka!?

Presentation av mig

Här är en jättespännande film :D
Haha, det första momentet i medieproduktionen i början av tvåan var iMovie, och vi skulle göra en kort film med bildspel eller videos med musik till, som skulle vara en presentation av oss själva. Sedan visade vi det för alla andra. Lektionen då jag visade min video hade jag just bytt från den lilla mediagruppen till den stora med en massa folk, och det kändes typ värsta awkward haha!
Det här är då mitt verk. Den skulle vara högs en minut, men min blev en minut och 6 sekunder #yolo
 
 
 

Börjar se ljus

Vilken perfekt dag jämfört med de tre senaste dagarna! Allting blir verkligen mycket bättre när solen kommer fram. Efter 6 månaders mörker känner jag mig alltid trött och otaggad på allt.
Jag har bara gått omkring och typ halvsovit de senaste veckorna, har knappt varit social utanför skolan, orkar inte klippa håret även fast det behövs, orkar inte anstränga mig i något.. Tur att sommaren snart kommer så att det blir ett slut på detta :)
Om någon undrade över filmproblemet så verkar vi ha det ganska löst! Våra frivilliga skådespelare är så otroligt bra och flexibla och peppade, svårt att inte smittas av deras energi ;) Så det blir säkert jättebra!
 
Idag hade jag som vanligt lång sovmorgon och bara två lektioner. På engelskan satt jag och kollade på Honey Boo Boo's christmas istället för att jobba. Vilken underbar familj haha! De må vara rednecks, men de är ju jättegulliga <3 Sedan gymmade jag och Farah, jag är nu redo för världens träningsvärk!
Nu kom mamma hem med glass och kolasås, alltså hur lycklig blir man inte! <3
 
Jag har inga foton sedan nyligen, här är istället några tänkvärda bilder/citat!
 
 
 
 
 

Hur kan allt gå fel på samma dag

Jag har haft de två värsta dagarna hittills i 2013. Jag fick veta att jag fick F på ett prov, vi filmade i två timmar igår till vår film, där vi var 10 skådespelare totalt och sedan visade det sig att att kameran hade haft fel inställning och allt vi filmat under dagen var i oskärpa, vi fick panik för att vi inte har så mycket tid på oss och jag kunde inte koncentrera mig på varken ekonomigenomgången eller matteprovet (som jag antagligen inte klarade på grund av det), det gör ont i mig av stress, det är vinter fast det är mitten av april, och mitt busskort funkade inte på vägen hem för att jag hade "förbrukat" mina resor idag så jag fick gå hem (30 min) och missade träningspasset jag sett fram emot hela dagen. För att inte tala om att jag ser en massa snygga och perfekt tjejer överallt hela tiden medan jag själv är ett troll, det gör ju inte mitt liv roligare.
 
Det blir inget pluggande idag heller. Finns ingen ork till det. Jag ska bara vila och för en liten stund glömma det jag måste ta itu med igen imorgon
 
 

Movie staaaars

Vi har film just nu på medieproduktionen, och vi har en månad på oss att filma och klippa ihop en awesome film!
Manuset och listan med skådespelare blev färdigt igår, vi är fem tjejer i gruppen och sedan har vi lyckats värva tre frivilliga killar som inte har media. Filmen kommer att bli ganska lång och genomarbetad, och vi har en hård tid framför oss :p Men det känns kul! Filmade det allra första lilla igår faktiskt!
 

Jag har..

..lärt mig att sticka sockar! Här ovan ser ni mitt första sockpar. Lite Waldorf har man kvar i sitt blod!
 
Idag har jag övningskört med pappa på morgonen, jag börjar bli rätt bra fast jag körde in i en snödriva, ätit mig halvdöd på en jäättegod pizza (quattro stagioni) och en massa god sallad och nästan blivit attackerad av Helenas flygande pizza. Rätt vanlig dag med andra ord!

Brace yourselves

..för jag har skaffat tumblr.
Haha jag hoppas att jag inte blir beroende, är redan lite halvt beroende av facebook, 9gag och hugelol ;) Men om någon av er har tumblr så är det dags att börja följa mig :) Klicka på bilden för att komma dit!
 

Annan dag påsk

 
Var idag på en gudstjänst i den gaamla domkyrkan (Nidaros domkirke), det var ganska fint men efter 1,5 timmar satt man och vred lite på sig hehe.. Men norska är så himla fränt, nästan så man vil lære seg å snakke norsk! ;)
Efter det åkte vi till en affär och köpte lite mat och nu sitter jag och ska jobba ikapp lite skolarbete :)