Kassjö

Idag drog jag och Rebecka med oss Fredrik och Adrian till Kassjö, där vi efter lite letande hittade till badplatsen. Jag har en del sommarminnen därifrån, och det var mysigt att komma dit igen. Jag gjorde även det jag aldrig trodde att jag skulle göra, doppade mig. Men det var bara för att jag blev nerputtad i vattnet av de andra, vad gör man liksom.. Sedan åt vi lite mat som vi köpt på Ica och låg och halvsov i solen.
På vägen hem stannade vi rent spontant på Mediamarkt där jag och Rebbe satte oss vid en 3D-TV och började kolla på Despicable Me. Sen åkte vi till Ica igen och åt glass and thats about it.. Så otroligt varmt det var. Hade sett innan att det skulle bli 21° idag, lögn, det måste ha varit nästan 30 grader i skuggan när det var som varmast! Jag är sjukt nöjd på det sättet att jag verkligen varit ute och utnyttjat vädret idag. Det äger att vara ledig på fredagar!
 
Getting that tan
Jag och Rebbe delade på ett paket grillad kyckling som vi åt med händerna (klaaddigt), plus varsin risifrutti.
Swaggers

Heeeeeelg!

 
Efter sista jobbdagen för veckan kom man hem till Farah och blev bjuden på detta! Stackarn fastar och fick sitta och titta på när jag och Rebecka glufsade i oss hennes bakverk, men sjukt mysigt och gott i alla fall <3
Har börjat sommarjobba nu på landstinget och jag jobbar bara 75% så jag är ledig på fredagar och det äger!! Så egentligen jobbar jag bara 4 av 7 dagar, det är ju ingenting!
Imorgon blir det stranden med några kompisar, känns bra att äntligen få utnyttja detta perfekta vädret! Jobbar bara inne hela dagarna och längtar ut..
Vårt besök från Skåne som bott här i en vecka åkte just till tåget, vad tomt och tyst det kommer vara! Bara 7 pers kvar i huset heuheu. Kaoz på heltid.

Efterrätt

Igår kväll gjorde jag en spontan kladdkaka och som vi åt med glass, grädde, hallon, banan och physalis.. Det blev en liten wannabe version av cafe göteborgs så kallade kladdkaka (vilket mest var glass och chokladsås också lite kaka här och där). Gött var det!
 
 

Drottningholm

Hemma igen! :D Det är otroligt skönt att komma hem till vännerna, gymmet och ens egen feta säng. Tvättade mina kläder igår och gjorde några bankärenden, asskönt att få det bortgjort! Sedan hann jag med ett träningspass på kvällen och det känns bra. Ikväll kommer några kompisar, jag har sett dem alla nyligen men vi har inte hängt alla fyra på typ flera år!
I förrgår hängde vi med mormor och hennes syster och hennes man som är här tillfälligt (från USA). Så åkte vi till Drottningholm och kollade, det var chill.
 
Ingela, Leif och mormor :)
Här bor knugen
 
 

Veckan

 
Här är jag när jag matar änder. :)
 
Det är en av de många saker jag gjort sedan sista uppdateringen haha, när jag och Louise stod vid en sjö hoppade en massa fågelungar ut ur buskarna och jag började mata dem med kebab-baguett som jag inte orkade mer av. De var inte så gulliga, efter ett tag började de hoppa upp och ta tuggor direkt från mackan och sen började en nafsa på min sko och då blev jag less på dem och drog.
 
Hursomhelst, jag var på festinord som är ganska stort och internationellt, vi har gått omkring i slottsruiner, dansat, lyssnat på awesoma personer, ätit gomat, sett det charmiga Alingsås, sett Man of Steel på bio, shoppat, ätit på restaurang, snackat med härliga britter och amerikaner, åkt ånglokståg, det kändes helt okej :) Men jag saknade att ha "riktiga" kompisar där, första gången jag åker sådär ensam på nåt sånt.. Men det är bra att gå utanför sin bekvämlighetszon :)
 
Under tiden var pappa och Oliver i Skåne och resten av familjen var i Göteborg, där vi alla sedan samlades innan vi åkte till Trollhättan där vi nu sover hos vänner. Idag har vi varit på en badplats bland annat och sett Bert Karlsson strosa omkring med ett leende. Imorgon åker vi till Stockholm, sover över och åker sedan HEM!! :D <3

Oslo III

Sista dagen i Norge, sen åker vi tillbaka över gränsen :) Fast Umeå blir det inte än på ett tag, och det suger! Jag såg framemot en sommar med kompisar, träning och chill, inte att resa runt.. Men det har varit rätt nice här i alla fall så jag ska inte klaga. Och det jag är väl hemma igen om högst två veckor. Jag ska dra på IKSU Spa varje da för det är gratis för oss med medlemsskap under sommaren :D Börjar bli fet och otränad. Kanske en överdrift men det känns så när man inte tränat regelbundet på över en månad!
Idag åkte jag och några fler i familjen till ett norskt folkmuseum där de hade hus och lägenheter från en massa olika tidsperioder, lite djur och uppvisning av folkdans. Det var väl okej, jag känner mig trött efter dessa veckor men jag måste samla mig för imorgon gäller det på riktigt!