Fotouppgifter

Har haft en fett skön dag! På medieproduktionen har vi foto och idag var det dags att gå ut och använda de tekniker vi lärt oss om. Jag fotar ju på fritiden och har läst många fotoböcker så jag kan typ allt det där redan men med en av skolans Nikon D5000 i händerna var jag total nybörjare igen, eftersom jag bara använt Canon innan.. Det känns värt att lära sig använda Nikon också! Fett kul att få hålla på med något man verkligen gillar på skoltid!
 
Rebbe är fett taggad

Filmer

Hade filmkväll igår! Blev komedier, först A Night at the Roxbury som var sjukt rolig, och sen Intouchables som jag såg på bio förra veckan och blev kär i. Ännu ett exempel på hur underbara franska komedier är (enligt min smak i alla fall)! Spelade även Slender på TV-skärmen haha!
 
Rekommenderar den <3

Zumba Gangnam Style

Gick på första zumba-passet på kanske ett år! Vet inte varför jag varit så seg med att komma igång, det är väl mest för att det känns så drygt att träna på kvällen..
Men det var i alla fall riktigt härligt, zumba är ju sjukt roligt och bland alla latino låtar spelades plötsligt Gangnam Style och vi körde en liknande dans som denna:
 
 
Åkte sedan hem, åt en massa mat och vilade resten av kvällen, har gjort bort alla prov för den här veckan! Bra avslut på en bra dag! :)

Wedding

Några bilder från det fina bröllopet i helgen, en vän till vår familj gifte sig! Hennes man är från Kroatien, så det blev blandade kulturer med mat, musik och dans från Kroatien ;p
 
Har för övrigt haft världens längsta skoldag, från 8:30 till 18:00. Anledningen var att jag fick göra ett matteprov efter skolan som jag missade för några veckor sen. Jag tror och hoppas att jag får godkänt!!
 

Top Model 19

Hej! Min dator har varit på lagning hela veckan därav ingen uppdatering, ska hämta den imorgon! Var ju på min mammas kompis bröllop i helgen och har bilder från det.
Har just kollat klart Top Model 19, sista avsnittet gick i lördags. Och jag blev sjukt besviken när Laura vann, hon förtjänade det minst. Och behöver jag ens motivera varför..
Mina favoriter var Leila och Kiara, så duktiga båda två, och med värdigheten i behåll.
Kiara
 
Leila
 
 
 
MEN MAN KAN INTE ALLTID FÅ DET MAN VILL I LIVET

Benjamin

Idag fyller min fina lillebror Benjamin 7 år, grattis! :)
 

God bless America

Bilder från weheartit.com
 
Började plötsligt sakna USA så sjukt mycket.. Jag har varit där två gånger, ena gången i Florida när jag var fyra (men jag minns inte så mycket från det) och andra gången i Kalifornien, Idaho och Utah när jag var 11 år. Båda gångerna hälsade vi på och bodde hos släktingar. Den senaste gången stannade vi en månad och en vecka under våren och firade påsk med släkten med en massa galet godis, hyrde något hus i bergen där det var hur fint som helst. Ibland pratar vi i familjen om hur bra USA är. Allt är stort, maten är billig och god, det är mångkulturellt och mångsidigt på alla sätt. Vi har dessutom hela släkten där. Och amerikaner är så glada och framåt (och gör goda bakelser!!). Jag skulle nog inte ha något emot att flytta till USA i framtiden..
 
Blir förresten intressant att se vem som vinner presidentvalet. Jag har en känsla av att det blir Obama fast man vet aldrig! Är inte insatt i politiken själv.. Men vi ser väl imorgon!

Tallinn II

Lovet går alldeles för snabbt! Känns helt sjukt att det redan är fredag, det borde typ vara tisdag eller nåt!
Trots att jag inte vet vart lovet har tagit vägen så har det varit rätt lugnt och skönt, är fortfarande i/utanför Stockholm och har haft tid för både kompisar och plugg, hänger nu lite med kusinerna som man inte ser så ofta!
I alla fall så här är några fler bilder från Tallinn, enjoy ;)
 

En av tanterna pratade om att vantarna var av "foxwool". Jag frågade förvirrat mina föräldrar "räv??" och tanten ba: "yes, räv, yes". När vi hade handlat klart sa hon även "tack så mycket" och "hejdå". De accepterar även svenska kronor. De är verkligen anpassade för alla svenskar som kommer hit..
Det var otroligt skönt att komma in på restaurangen och äta varm soppa med tanke på hur kallt det var ute!