Kompisar:pp

Chacha !

Då är jag hemma igen! Igår morse åkte halva Minerva (95or) till Norrbyskär och sov över. Vi hade en massa lära känna varandra lekar, inte en favorit om ni frågar mig, men jag har i alla fall lärt känna min nya klass, och jag tar tillbaka en del jag har sagt om att Waldorf är onormalt, jag har kommit på att min nya klass är lika störd :p
Det vi sysselsatte oss med hela kvällen/natten igår var att springa tio varv runt ett brännbollsträ som man har pannan mot, sedan hoppa upp på linbanan och åka den med en hink på huvudet. Iden kom fram av att vi funderade vad vi skulle göra och alternativen var brännboll, linbana och hinkleken, så vi slog ihop dem. Sen spelade vi enkortspoker några timmar, efter ett tag uppgraderade vi till texas hold'em, sen somnade vi.
Idag kom vi hem på förmiddagen, sen vara vi lediga. Jag hälsade på naturklassen på Midgårdsskolan, de är bara en klass fast 40 st! Känner typ fyra av dem, var med på deras svenska lektion som gick ut på att de skulle intervjua varandra och sen bara sitta och snacka i typ en timme (hoppas Minerva blir lika soft:p), sen satt jag och Lovisa och var sociala med några tills Helena slutade, hon går estet bild och form. Jag träffade även Malin och Elin som går musik, awesome! Sen har jag varit med Lovisa, Helena, Erica och Louise och pratat, mina mysungar<3
Blev mycket nu, men det är min dag, ska se nu om det blir kul att gå på Minerva annars får man ju försöka smyga in sig på Midgård;p

Idag började jag gymnasiet

Då är man officiellt en elev på minerva gymnasium! Awesome, och jag hamnade faktiskt i samma klass som min kompis från lågstadiet som jag inte träffat på 5 år, kuligt! Imorgon bitti ska vi åka till Norrbyskär och sova över, så då kommer jag inte kunna blogga heller. Har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra där, och jag kan inte minnas när jag var där sist.. Spännande! eller kanske snarare läskigt.. ?


Världen är liten..

Minns ni vårens eurovision song contest? Där i pauserna filmade de i städer med en effekt som fick det att se ut som miniatyrlandskap. Nu har även jag testat att göra det i photoshop, fast på foton! Det var inte de bästa bilderna för effekten kanske, men erkänn att det vart rätt snyggt ändå! :)
''
Bilderna är förresten tagna i (uppifrån) Penang, Malaysia; Comosjön, Italien och i Utah.

Två uppdateringar!

Tjaa, nu gör jag två uppdateringar på bloggen!
1, en ny kategori, resor, vilket förstås innebär att jag tänker skriva om resor och framför allt lägga ut en massa bilder som jag aldrig publicerat här.
2, nu kan man läsa min blogg på engelska också, vilket gör så att fler människor kan läsa den, eller så kan man helt enkelt ha kul åt google translates failar kombinerade med min skumma svengelska-norrländska :)
enjoy

Tärnaby

Heej

För ett par dagar sen kom våra grannar och sa att det fanns jättemycket kantareller i Tärnaby, så nästa morgon åkte vi dit lite impulsivt trots att vi aldrig plockat svamp förut^^ Vi hyrde ett jättemysigt hus att sova i och gick omkring i bergen och letade kantareller. Det fanns väldigt mycket, men de flesta var väldigt små, så därför skulle det kännas värdare att åka dit om nån vecka igen. Vi fick i alla fall ihop ca 14 kg kantareller, och fick en oplanerad fjällupplevelse precis innan skolstarten, det kändes helt rätt:)
Vi gjorde förstås middag på några av kantarellerna:)
'
Första dagen regnade det nästan hela tiden
Jag tog dock inga bilder uppe på fjället och så, orkade inte bära kameran plus en massa svampar och lunch..

Sushi och annat..

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men för att sammanfatta den här veckan har jag återträffat Alexandra efter en lång tid, träffat på Unni i stan, hängt lite med Ella och Victor och snackat med Lovisa. Sen har jag sett en konstig film, örnjägarens son, som handlade om en mongol i Mongoliet som rymmer och gör saker, den var ganska tråkig men då och då hände det asrandom saker som man bara var tvungen att skratta åt. Sen har jag gjort sushi för första gången på typ ett år:)
 
Minicupcakes i knäckformar som jag gjorde till Ella på hennes födelsedag
 
 
Hade faktiskt inte gjort ut och invända rullar förut, men det var lika lätt som vanliga rullar:)
På min sushi har jag rå lax, räkor, gurka och avocado. Ibland philadelphiaost också, det är gott faktiskt.

Oups så kan det gå

Suuck förlåt jag har varit mycket olydig och inte skrivit på flera dagar D: Men nu är min nya jag här och det jaget tänker skriva exakt varje dag, eller hur?;) Jajaja, håller på med nåt nu men skriver nåt vettigt sen:D