Gelato recept på google translate

Har inte skrattat på så länge som åt när jag översatte recept på gelato från italienska till svenska på google. haha åå:

Ingredienser:

pint av mjölk,
fyra äggulor,
150 av socker,
en vaniljstång,
250 g färsk grädde.

Häll en halv liter mjölk i en kastrull av stål i kombination med vaniljstång. Sätt på medelvärme och koka upp, bara nämna att koka bort från värmen, täck över och låt stå i 15 minuter.
Häll mjölken filtreras genom en sil i en behållare med en pip i samma ägg fyra plocka upp mjölken kastrull, tillsätt 150 g socker och rör om kraftigt med en piska.
Häll den varma mjölken spola fortsätter röra om i grytan och njuta i ett bad (?), sätta allt på svag värme under ständig omrörning, koka upp grädden och aldrig koka den i tio minuter.När du seglar grädden sked bort från vattenbad häll i en skål och låt svalna under omrörning för att förhindra att ytan och bildar en hård nagelband.
200 g lätt Vispa grädden och tillsätt grädden gradvis införliva den kallt, täck sedan skålen och förvara i kylskåp tills den ska förbereda glass.
Häll blandningen i glassmaskin och sätta i drift genom att vrida det tills vispad grädde tar cirka 20 minuter från 40 till 50 minuter med handboken.

The Ice bas (?) lämpar sig mycket väl att variera smaken av glass, en kombination av kaffe, hasselnöt eller grädde baserat is smaker glass du skulle få olika, här är recepten.

För glass med hasselnöts: tre teskedar av hasselnöt puré, tillsätt två matskedar grädde och rör blandningen igen Vispa grädden stopp

FÖR GLASS kaffe ": blandad med vaniljkräm ett par matskedar snabbkaffe upplöst i lite hett vatten först.

Chokladglass: United grädde heta 2:00 till 3:00 msk kakao gör det droppa från en ansträngd att inte bilda täta klungor.

Kommentarer
Tack vare wibble om jag använder den första glassen jag köper det som redan gjorts

Skrivet av: Jeff | 2010/08/05

läckra

Skrivet av: ice | 29/05/2010

är läckra glass och choklad

Skrivet av: Maria Antonella | 28/06/2010

buonisima ett recept ecesionale
t.ex. ett MUI Rica receta mig encanto mig gusto mopp (!?)

Skrivet av: Kesia | 2010/09/07

bra för dem som älskar glass men det skulle ta mer recept

gratis online poker (random!??)

Skrivet av: giampi | 29/08/2010

Jag är rik >:)

Hej svej ska nu springa till banken med tre fryspåsar med mynt och växla/stoppa in på konto, och sen till forex och växla till en del euro, för jag åker ju till Italien imorgon! Eller snarare till Stockholm, där vi ska sova på vägen hehe. Men om typ 4 dagar kommer vi till Italien. Och då måste man ju ha råd med deras goda glass! Jippie.. Hoho undrar hur mycket det är, gissar på 3000 nånstans ;)


Så ska en äkta svensk sommarkväll se ut!

En härlig promenad längs älven i t-shirt utan att bli det minsta frusen, ens i skuggan. Komma hem till grillen lagom till härlig fläskfilé med bearnaisesås och sallad, och sen när magen gjort lite ny plats föräta sig på helt underbar daimtårta med norrmejeriers grädde, och få lite snabbesök av Mia och Lovisa som varit på restaurang hela kvällen och prata om Italien, som vi ska åka till på fredag <3 Jadu det var min kväll igår. Och somnade dessutom tidigt, så jag är pigg nu på morgonen också:3
Tog ingen bild på daimtårtan igår, men den både såg ut och smakade ungefär som almondys. Okej, den såg mer ut som en almondys daimtårta som man kastat i golvet några gånger och sen lagt upp på fatet igen, men den smakade braaa. Och då är det tandläkaren som gäller för mig snart (varför ge mig morgontiderna jämt?D:), hoppas det blir lika varmt idag:D
:D

3 dagar kvar i grundskolan

Asså jag har tre dagar kvar att gå i skolan, sen är det slut och då är det bara att invänta besked om man han kommit in på gymnasiet! Alla vanliga människor har redan fått veta, men vi som söker på fri kvot får sitta och bita oss i läppen tills augusti.. Men jag är inte speciellt orolig, vart jag än kommer in ser jag det som att det var meningen. Typ ödet eller nåt. Så det kan aldrig bli fel. Rätt soft filosofi faktiskt, alla borde skaffa den:)
Egentligen ska min klass tälta på Holmön helgen efter skolavslutningen, men de små bitcharna får klara sig utan mig för jag drar till Stockholm redan på fredag :D Också är det bara att sitta snällt i bilen hela vägen till Italien. Hoppas det blir niice:3
.
.
gonatt

Tänk om man var såhär awesome..

Jag har alltid älskat hip hop dans, det är det snyggaste som finns!

Om 7 dagar..


.
..reser vi hit!