inget konstigt alls

Såhär såg vi alltså ut på skolan, matteprovet och på bussen hem igår. Peace.

Höstlov äntligen!

.
Har lust att simma, jag och Rebbe badade flera timmar i måndags och i onsdags hade vi simning på idrotten, vilket betyder att vi hade lite lekar i vattnet och sen slutade tidigt nog för att hinna tränga ihop halva klassen i jacuzzin och skvätta vatten på varandra så alla tanter blir sura, innan vi gick till lunchrestaurangen och åt sjukt god pasta, älskar Minerva <3
.
Höstlov nu, drar till Tallinn på måndag och kommer sen va i Stockholm några dagar :)
Idag hade vi matteprov, och för första gången nånsin löste jag en mvg-uppgift, är så sjukt glad! Förutom det så var det maskerad på hela skolan, nästan hela N11b klädde ut sig :)
.
.
jag, Adrian och Rebbe teamade som skottskjutna, några i klassen hade lakan med hål för ögonen :)
Bakade just en sjukt god mazarinkaka btw :D

Mitt första A!:)

Tjeenare,
idag har jag haft en lika nice dag som vanligt i skolan, har franska sist efter att de andra i klassen har slutat, det känns alltid lite segt men idag blev jag glad för jag fick tillbaka provet från i fredags och jag hade fått A på det, 105 av 106 poäng med andra ord :D Väntar spänt på alla andra prov vi haft de senaste veckorna...
På fredag är det maskerad-dag på minerva, funderar lite på vad man ska va då. Hade inte brytt mig om det bara var utklädning men nu är det ju tävling asså, tänk om man vinner godis??:)
Nu ska min familj äta bullar från hagabagarn, super!! Asså ett A är ett A och det måste firas:D

Tallinn på höstlovet!

Heej är fett glad nu för på höstlovet åker vi på kryssning till Tallinn!! Då blir det shopping och restaurang, är sjukt taggad!
(inte min bild)