Café Göteborg

Det går inte att ladda upp bilder, laggar helt sjukt, har ni samma problem? :/
Blir därför bara ett smakprov från instagram just nu. På tal om smakprov så var detta rätt gött, krossad kladdkaka med glass och grädde på café göteborg där jag var med Rebbe!
Har haft softaste veckan, var ledig i onsdags, fick veta i tisdags att jag fick godkänt på fysikkursen så nu kan jag vila i frid och aldrig ha fysik igen, och har varit på stan med Rebbe och gjort lite allt möjligt.. Imorse ställdes plötsligt första lektionen in så vi fick chilla lite extra på morgonen, och sista lektionen (kemi) var det labb där man bara skulle blanda olika alkoholer med grejer och kolla om de blandades eller inte.. Ni hör ju själva ;)
 
 
 
 

Tisdag

Kan säga att jag har haft den bästa dagen på länge. Vädret var så fint så man fick lite vårkänslor, det är tisdag vilket är min favoritdag (efter fredag) så det betyder att jag slutar jättetidigt och allt har bara varit fint och gått perfekt idag. Kom just hem från dubbelt träningspass, först yoga och sen Sh'bam med Rebbe! Det är sjukt roligt! Gick sedan till bussen bland de gamla husen och kyrkan och njöt som vanligt av Umeås charm.
Det bästa är ändå vetskapen om att min klass är ledig från skolan imorgon. Wiho!
 
(inte min bild)
 

Priceless

 
 
 
 
Perfect dog for the Wonka glasses!
 
Kände för ett sånt här värdelöst inlägg. Det här är så min humor..

-27°

Så här ser mitt liv ut just nu.
Umeå, oh you
 
Bara minus 1 på lördag!?? Gissa vem som ska ut och sola!!
När jag blir "stor" ska jag inte bo en meter norr om Tyskland. Inte på vintern i alla fall.
Jag kommer att strypa nån. Förslagsvis den som sa att delar av jorden kommer att bli obeboeliga pga växthuseffekten. Öhm, jag kan flytta dit tack.
 
För att se saker från den ljusa sidan så hade vi en ovanligt rolig idrottslektion idag, där alla grupper framförde sina danskoreografier som vi gjort själva och det var sjukt snyggt, inte lite underhållning. Min grupp skulle göra Napoleon Dynamite dansen, fast vi gjorde om den och satte in några egna (ännu fulare) steg. Kul att se nya sidor av sina klasskamrater, vissa visade sig ju vara riktigt pro på dans! ;D
Rebbe filmade dessutom, kanske att jag kan ladda upp den här så småningom hahaha!
 
Den filmen kan bara beskrivas med ett ord: WTF

Januari

Vaknade imorse och kände mig inte alls frisk.. Men tog i alla fall en liten promenad till änderna i älven och tillbaka med mamma, pappa, Benjamin och Adam, och tog med mig kameran den här gången :)
 
 
Höll på att frysa fingrarna av mig.. Men det är fint i alla fall, jag älskar när det är snöigt, soligt och helt vindstilla. Och bara någon minusgrad sådär så att man inte får rinnsnuva hela tiden (som man fick idag).
Alltså det kommer typ hit random folk och äter, det blir bara fler och fler känns det som, typiskt min familj!! Sitter och väntar på varma våfflor nu i alla fall, yeah.

Middag

 
Igår deklarerade pappa en plötslig hunger efter sushi så därför slängde jag och mamma ihop en sushimiddag. Den blev inte lika god som på favoritrestaurangen i Brasilien men godare sushi än deras går nog inte att få till!
 Och på tal om Brasilien så använde jag några nya sushi redskap som jag köpte i en liten japansk affär där, sjukt bra souvenirer, som gör att det går mycket snabbare att göra maten och få till snyggt :)

Årets julklappar typ..

Haft typ chillaste jullovet nånsin men det känns inte som att det har varit två veckor, snarare typ fyra veckor.. Jag längtar typ till att börja skolan igen! Att släktingarna var här och vi hittade på grejer med dem, har haft filmkväll typ varje dag, varav en med ett par vänner från skolan och en med några från förra skolan, firat nyår, tränat flera gånger asså det känns bara inte som att allt har hänt under så kort tid. Har varit två goa veckor i alla fall :)
Lovisa påminde mig om att jag skulle visa mina julklappar, jag antog att ingen läser min blogg längre så jag trodde att jag kunde komma undan hehe.. Här är de:
 
Slå den här presenten! Skulle inte tro det ;)
 
Nya myströjan kan jag garantera!
 
Ja pengar och presentkort och sånt..
Gjorde åt halva beloppet på biokortet direkt då jag såg sista Twilight filmen med Malin och Liv :)
 
Också ett Totoro-gosedjur...
Sen fick jag lite chokladaskar (standard) fast det orkar jag inte lägga ut bilder på

Snöbolls-cake pops

Provade på sh'bam för första gången med Rebbe idag, vi hade typ ingen aning om vad det var men det var ganska kul, lite som zumba :)
Gjorde även cake pops, årets första bakverk.. Försökte göra några som skulle se ut lite som snöbollar också några rosa som inte blev så rosa..
 

Nyårsaftonen

Det här var typ det man såg på nyårsafton, vi var nere vid älven där jag bor och först såg man bort till stan men sen blev det så dimmigt så man såg ingenting. Vi såg typ bara de fyrverkerier som avfyrades där vi stod!
Vi trodde att vi bara skulle vara familjen plus en snubbe från Iran som just flyttat till Umeå och som känner några vänner till oss i Kristianstad. Men sen kom familjen Lucas (som också är 7 pers) med en stor dunke donut-smet och det blev lite mer fest än vi hade trott..
 
  
 
Igår hade jag filmkväll hos mig med Minna och Unni, mina vänner från förra klassen, sjukt mysigt :) Vill varna er, se aldrig Dead Silence, så sjuk film! Jag är verkligen inte känslig och jag älskar skräck men vid ett tillfälle satt jag bakom soffan och ville bara gråta.. Varför gör man sånthär mot sig själv..

2012

Nu kan man väl officiellt säga att man överlevde år 2012 ;) Detta år har jag kortfattat spenderat tre månader i Brasilien med familjen och sett en ny värld där, på köpet fick jag en snabb inblick i Madrid då vi stannade där på vägen, och på vägen hem åkte vi via London där det just då råkade vara OS (vilket vi såklart inte hade tänkt på 3 månader tidigare). Efter ca tre underbara stekande soliga veckor hemma i Umeå bar det av mot språkresan i Tyskland, där jag blev kär i ett land som aldrig tilltalat mig förut. Historien fortsatte då våra tyska utbyteselever kom till Umeå två veckor senare och vi åkte till Hemavan, Övik och älgens hus med dem. Sedan blev det hemskt nog vinter, och jag tog en fin men iskall kryssning och heldag i Tallinn med famijen.
Här är mitt 2012 uttryckt i bilder!
 

 
GOTT NYTT 2013!!!