Tyskland i höst!

Jag hade tackat nej till att göra ett tio dagars utbyte med en student i Tyskland i höst, tillsammans med andra från min tyskaklass, men jag ångrade mig och frågade min lärare om jag kan följa med trots att senaste datumet var i julas, och det visar sig att jag kan eftersom en annan tjej har hoppat av!
Så jag hade ganska tur, och jag är väldigt taggad eftersom det enda jag har sett av Tyskland är deras vägar och mcDonalds på väg till Italien, men nu kommer vi verkligen att bo hos en tysk familj, gå i en tysk skola och se hur deras vardagsliv är. Sjukt kul!

 


Efter en helg med skräck och glass..

Nu har jag för första gången skrikit till en skräckfilm! Alla mina kompisar vet att jag älskar skräck, men även är ganska tuff så jag blir inte så rädd för dem. När jag såg the Shining så garvade jag hela filmen, och när jag såg amerikanska the Grudge så somnade jag :p Men i lördags togs det i med hårdhandskarna när jag, Minna och Unni hade filmkväll och såg Insidious, av skaparna av Paranormal Activity. Den var helt fruktansvärd, och slutade hemskt. Rekommenderas verkligen! <3


Sedan kan jag stoltsera med att jag verkligen bara har ätit skit under hela helgen, bla en massa glass på glassfestivalen som hölls..

Gött!

Min gamla klassIgår hälsade jag snabbt på min gamla klass på Waldorfgymnasiet! Det var verkligen kul att se dem igen! Först så var det bara två ur klassen som skulle gå kvar på Waldorf, men sedan har fem st till bytt tillbaka dit. Jag satt på deras syslöjd och kollade på när Lovisa sydde en fet klänning och Måns sydde en rosa playboy-kudde! Det verkar vara härlig stämning där borta :)

Ice Cream

Bilder från weheartit

Jag har inte så mycket bilder att lägga upp nu när min hårddisk är tömd men här är i alla fall några från we<3it. Jag skojar inte, det bästa med sommaren är att bara äta, särskilt glass! Jag har sett många liknande bilder på internet, fast aldrig varit på något ställe där man kan köpa såna här glassar, det ska jag försöka göra sommaren 2012 :D

Har lärt mig en läxa idag..

Fick då äntligen tillbaka min dator, men... tydligen hade de passat på att återställa hela datorn under lagningen så allt, alla foton, alla filmer, allt skolarbete, alla inställningar, HELA MITT PHOTOBOOTH BIBLIOTEK, ALLT är borta. Så jag fick en smärre chock, blev ledsen men sen blev jag glad igen för nu funkar den i alla fall perfekt, och jag fick hela How I Met Your Mother serien av Rebbe, och nu känns datorn ren och fin.
Jag ska börja spara allt, särskilt då viktiga saker som foton, på en extern hårddisk, för det är ju trots allt en skoldator och vad som helst kan alltid hända med en hårddisk (särskilt för pirater som jag, argh). Gör inte samma misstag som jag, säkerhetskopiera allt, alternativt ha det bara på en hårddisk som du lätt kopplar till datorn. Puss!

HomeworkJag har i princip varit datorfri sen i måndags efterom min dator är trasig :( Känns väldigt jobbigt, man fattar liksom inte vad man gjorde på rasterna och så innan vi fick datorer!
Har en del läxor som måste göras, här uppe ser ni vad jag har åstadkommit hittills... Jag blir lätt distraherad :)
Hoppas er dag har varit bättre än min, mitt liv suger just nu :/ Hugz

Shutter

Jag har sett rätt många filmer under lovet, den här scenen från thailändska skräckfilmen Shutter var en av höjdpunkterna! :D

 

 


It's On


Nu börjar det igen. Varje år försöker man låtsas inte bry sig, men jag lyckas aldrig speciellt bra :)
Jag tycker att det just nu känns mycket obehagligt att bo i ett land där folk faktiskt röstar på Torsten och revolutionsorkestern eller vad de nu hette, det får mig att skämmas för att vara svensk. Ni som röstade på honom har problem :o
Jag kan i alla fall gå och lägga mig lugn ikväll, vetandes att den bästa låten vann. Härligt!


Nu är vårt sportlov nästan slut.. Har varit bäst, först återträffa Unni (och Lovisa), sedan två filmkvällar med Minna, film och pannkakstårta med Rebbe och Adrian, och så melodifestivalen. Hoppas ni har haft en bra kväll!


Min dag i svartvitt

Idag träffade jag Unni för första gången på över ett halvår! Det var jättekul, vi har varit kompisar sedan vi började lågstadet, och har gått hela grundskolan tillsammans. Även Lovisa var med, och vi tog oss en fika på Waynes Coffe innan vi gick en tur på stan, kollade in det nya köpcentret dit alla affärer har flyttat. Riktigt mysig dag helt enkelt, de här två brudarna betyder sjukt mycket för mig! <3

Umbrien, Italien


Foto: jag, Italien 2011


Jag har inget att skriva just nu, det är skönt med lov! Bjuder på några härliga bilder från i somras, då vi spenderade några dagar i ett lantligt hus i natursköna Norditalien, med sol, god mat på lokala råvaror och lagade på gasspis (I<3Gasspisar!) och en massa fotografering av naturen, djuren och byarna i landskapet. Det var en härlig tid!

Bara några awesome klipp..

Hej hej jag sitter hemma och är sjuk, igår var jag på skolan ett tag men drog hem för att jag mådde dåligt, och nu kommer det inte att bli någon skola igen förrän om en och en halv vecka! Lovet kommer helt perfekt, jag försöker ju hitta tid att vara med mina kompisar men jag slutar alltid sent, plus att jag borde plugga mer både skolarbete och portugisiska eftersom vi ju faktiskt ska till Brasilien snart.. Så det är jätteskönt att det är lov nu :D

Knitted

Älskar stickat och virkat! Alla bilder från weheartit.