Februari

 
Baksidan av vårt hus. Okej nu är det perfekt vinter! Bara ett par minusgrader, så att inget smälter och skapar farlig is och pölar och såna avskyvärdheter. Denna fientliga inställning till is pga att jag fortfarande har problem med armbågen efter att jag halkade för över en månad sen och landade med all tyngd rakt på armbågen eftersom jag bar på en massa saker och var i ett lite hjälplöst läge. Tror jag kan ha fått en minimal fraktur och på grund av det sparsamma blodflödet till själva skelettet tar det lång tid att läka. Japp, jag kommer få A i träningslära.
 
Är det här februari så som jag minns det!? Brukar inte det här vara helvetesmånaden med -25° och totalt mörker dygnet runt? Det är ju underbart ute, det är perfektion som glimmar i snöfrosten, bla bla osv jag är så hög på livet <3
 
 
Efter skolan skulle jag plugga lite men fastnade på youtube, sen gick jag på yoga och sen åkte jag hem och lagade mat. Mitt i allt kom Lovisa förbi och undrade om jag ville följa med på en opera inom 10 minuter. Först balett sen opera, vad är detta!? Ville så sjukt gärna gå, men fick tacka nej denna gång.
 
Imorgon är verkligen en dag att se framemot, det är freeeedag. Och om några veckor är det sportlov! Sen är det påsk :D

Kommentarer
Postat av: Fanny Staaf

Superfina bilder!

2014-02-07 @ 08:57:14
URL: http://fannystaaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback