Wülfrath

 Fjärde dagen i Tyskland avklarad, och den har inte varit dålig!
På morgonen gick vi i skolan tillsammans med våra utbytesstudenter, vilket var rätt tråkigt.. Sen träffades vi svenskar, det kändes kul att se alla igen eftersom vi de första dagarna mest har varit med våra tyskar och deras familjer.
Vi gick alla tillsammans till rådhuset där vi skulle ställa frågor som vi hade förberett till borgmästarinnan. Men då hon inte kunde komma så vi fick ställa dem till en (manlig) kollega till henne istället, vilket gjorde det lite awkward när det kom frågor som tex "haben Sie einen Mann?" osv haha! Nej fett skönt det var. Och sedan tog de en gruppbild av oss till tidningen :)

Det vi gjorde sen var att gå runt i Wülfrath, hade en slags tävling där vi skulle hitta olika saker och svara på frågor, och vi var tvugna att fråga människor på gatan. Folk är verkligen glada och trevliga här, inte så att jag trodde att tyskar var sura kanske men jag är ändå väldigt överraskad! :) I alla fall sedan så gick alla och åt italiensk glass, och efter det gick jag och tre vänner från Sverige (plus våra tyskar) hem till en tjej och myste i solen i deras trädgård hela eftermiddagen.
 
 Det finns ingen lunch i skolan, utan de har egen lunch som de äter av mellan lektionerna. Det består ungefär av bröd, kakor, godis, chips, frukt, choklad.. 
Rådhuset!
 Gatorna i Wülfrath
Våra underbara lärare :)
All glass! Också har vi Martin som beställde en kärleksglass för två personer för 135 kronor. Kul det var när de kom ut med den! Såg sjukt gott ut!
 
Som sagt, bästa dagen. Kan inte förstå att jag tackade nej till den här resan först (ångrade mig senare och som tur var hade någon annan hoppat av). Älskar Tysklad mer för varje dag!

Kommentarer
Postat av: rebbeeeeeee

DE ÄR HELT UNDERBART HÄR!!!!!! :D
Å IMORN BLIRE XANTEN! :D

2012-09-03 @ 22:16:06
Postat av: Åsa

Fin blogg och fina bilder

2012-09-04 @ 22:05:23
URL: http://killingyourdarlings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback