Phantasialand

Spenderade hela dagen på nöjespark med Rebecka, Martin, Kim och några tyskar! Det var riktigt kul och att det var över 25° och soligt hela tiden gjorde inget sämre! Jag kan inte gå in så noga på dagen nu för jag måste sova, vi åker nämligen hem till Umeå imorgon bitti. Så har det här awesoma resan nått sitt slut och det känns riktigt tråkigt!
 

Första grejen vi åkte, var riktigt bra mjukstart!
Parken hade teman som Afrika, Mexico, vilda västern, Chinatown osv. Alla hade affärer, restauranger och attraktioner. Det var faktiskt riktigt mysigt att bara gå omkring och kolla!
 
Det bästa var kanske ett frittfall som hölls inuti ett mörkt torn, man skjöts upp jättesnabbt samtidigt som det lät högt och liksom tjöt runt en, man fick ju panik! Sedan en berg-och-dalbana i den afrikanska delen, tror vi åkte den sådär 5-6 gånger eller nåt, tillslut handlade det mest om att lyckas få till rätt pose på bilderna som togs haha!
Fick som ni ser vår sista sommar, och inte lite heller, har haft några av de varmaste dagarna på hela det här året under den här resan (tänk på att jag har varit i Rio de Janeiro då också..). Bilder kommer, bilder kommer. Var ju i Holland en sväng igår! Kör några inlägg när jag kommer hem imorgon! :)

Kommentarer
Postat av: Fotograf Annie

Kul att gå på nöjespark :)

2012-09-10 @ 15:23:06
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: mary

Fina bilder :D

2012-09-12 @ 22:25:34
URL: http://maryphoto.blogg.se
Postat av: Sophia

Härligt! :)

2012-09-13 @ 13:02:17
URL: http://lifestylephotoz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback